Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyúl sütve, krumpli ágyon

2009.06.09

Krumplit vékony karikákra vágom, sózom, borsozom, vöröshagyma cikkekkel és fokhagymával jól összekeverem, majd belerakom egy kizsírozott tepsibe.

Nagyobb nyulat, kívül-belül jól befűszerezem, mustározom, de előbb sűrűn megtűzdelem fokhagymával és szalonna csíkokkal.

Kiterítem a már előkészített krumpliágyra, betakarom fóliával és közepes hőfokon kb. 1 órát sütöm.

Majd a fóliát leveszem és egy kis jófajta vörösborral meglocsolgatom és forgatom a húst.

Ha már a nyulam-bulam szép pirosra sült és a krumpli is alatta, akkor savanyúsággal tálalom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.