Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ördög ragu

2010.02.10

Kép

 

 

Hozzávalók:

 

serteslapocka

olaj

4 db vöröshagyma

1  sűritett paradicsom

so, bors

pirospaprika, orolt komeny

4 gerezd fokhagyma

kis csokor petrezselyemzöld

tejföl

liszt

pár db kozepes csemegeuborka

 

Húst csíkokra, célszerű wokban....kevés olajon lepirítani...

Majd hozzá az apróra vágott vöröshagyma, só, bors, köménymag, pirospaprika...

Egy kis sűrített paradicsom , zúzott fokhagyma....

És az egészet puhára párolni...

Amikor megpuhult, mehet bele a csemegeuborka karikák, petrezselyemzöld és lisztes, tejfölös habarással besűrítjük a végén.

Köretnek lehet rizst vagy sült krumplit mellé adni.

 

A mappában található képek előnézete Saját készítések

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.