Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aszpikos sonka, őzgerinc formában

2010.03.19

2 dl tartárba

1 1/2 dl zselatin

Sonka kockák

Csemegeuborka kockák

Tartár

Tejföl

Majonéz

Ízlés szerint:só, mustár, porcukor és citromlé.

Zselatin

10 dkg zselatin

1 1/2 dl víz

Langyos vízben a zselatint elkeverni, majd felfőzni, de felforralni nem szabad!!!

Őzgerinc formát folpackkal kibélelni..

Tartárt a zselatinnal összekeverni, forma aljába önteni, rá a sonka és ubi vagy ki, mit szeret, erre a massza és addig folytatni, míg a forma tele nem lesz.

Tetejére massza kerüljön, majd be a hűtőbe  kb. 5 óra múlva kiborítani és lehet szeletelni.Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.